Koulutus 

Jyty Vaasa ry järjestää koulutus- ja tiedotustilaisuuksia ajankohtaisista asioista. Jäsenten toivotaan tilaisuuksiin osallistumisen lisäksi myös lähettävän vinkkejä koulutusaiheista koulutusvastaavalle.

Yhdistys pyrkii edistämään jäsentensä osallistumista Jytyliiton järjestämille kursseille maksamalla osan kustannuksista.

Jyty Vaasa ry voi myöntää vuosittain 100 euron suuruisen koulutusavustuksen muun tahon järjestämään koulutukseen, edellytyksenä on Jyty Vaasa ry:n jäsenyys ja koulutuksen liittyminen hakijan ammattiin/työtehtäviin.

Kun siis löydät itseäsi kiinnostavan koulutuksen, ota yhteys puheenjohtajaan Tarja Mäkitalo (tarja.makitalo(at) korvake.fi)


Jytyliiton webinaarit ja koulutukset

Ammattiliitto Jytyn ammattialaryhmät järjestävät kevään 2022 aikana useita mielenkiintoisia webinaareja, joissa käsitellään jytyläisten ammattialojen teemoja, työhyvinvointia ja työnhakutaitoja. Webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Jytyn jäsenille. 

Alla olevasta webinaarilistasta näet webinaarien aikataulut ja aiheet. Ilmoittaudu webinaareihin Jytyn nettisivujen tapahtumakalenterista

Kaikkia alla lueteltuja webinaareja ei ole vielä tapahtumakalenterissa, mutta ne lisätään sinne sitä mukaa kuin ohjelma ja luennoitsijat ovat varmistuneet.

Jytyliiton koulutussivuille tästä linkistä.

Mikäli löydät kiinnostavan kurssin ota yhteys jäsenasiainhoitajaan tai puheenjohtajaan (koulutusvastaavan puuttuessa). 

Yhdistys osallistuu jäsenen koulutuskustannuksiin 50 €/kurssi/vuosi.

Kuvaa klikkaamalla pääset Jytyliiton koulutuskalenteriin.

Jytyliiton koulutuskalenteri ja ohjeita ilmoittautumiseen:

_________________________________________________________

Muita koulutuksia / webinaareja / koulutuksen järjestäjiä: